Auto recuperate din leasing

Modelul 2010 Audi Q7 soseste pe piata de automobile in toamna acestui an. Modelul 2010 Audi Q7 a fost lansat la Salonul Auto de la Shangai.

2010 Audi Q7Cu toate ca mass - media si-a focusat atentia spre crossover-ul mai mic, Q5, Audi nu a uitat de modelul Q7. Modelul Q7 2010, a debutat anul acesta la Shangai Motor Show.

Daca iubesti designul ale auto Audi Q7 , vei fi entuziasmat sa aflii ca forma crossoverului nu s-a schimbat aproape deloc pentru anul 2010. Modificarile exterioare sunt limitate, cea mai mare modificare fiind facuta la bara de protectie din spate.

Designul interior al auto Audi Q7 este aproape identic cu modelul precedent, dar cateva mici detali dau o aura speciala. Cum ar fii:iluminare abientala la usi si incrustatii de lemn pe tabloul de bord.

Poate ca cea mai importanta caracteristica a noului model 2010 Audi Q7 este a trei generatie de navigatie 3D si un nou control al joystick-ului pentru navigarea prin meniuri, harti si altele de asemenea.

Utilizatorii pot controla de asemenea MMi ( Interfata Multi Media) printr-un sistem revizuit prin comanda vocala, care raspunde la situatii personale de genul ''Mi-e foame'' sau ''Am nevoie de motorina''prin cautarea de restaurante sau benzinarii in apropiere. De asemenea acesta poate fi asociat la 14 difuzoare, 505-wat Bang & sistemul audio Olufsen similar cu cele oferite in celelalte modele de auto Audi.

Ca alternativa la luminile standard cu halogen, Audi ofera acum pentru noul Q7 variante cu xenon si noile sisteme de lumini adaptive ce integreaza acum si luminile speciale pentru curbe. Pe langa xenon, farurile noului Audi Q7 beneficiaza si de tehnologia LED pentru luminile de zi si pentru cele de semnalizare.

Neschimbate sunt si propulsoarele ale lui auto Audi Q7.Motor pe injectie, V6, 3.6 litri 280 CP sunt inca de baza la modelul auto Audi Q7.

2010 Audi Q7 soseste la dealerii auto in aceasta toamna si are pretul de pornire de la 47.725$.

Auto recuperate din leasing, auto second hand, BMW, Audi, Autoturisme, Camioane, motociclete, Ford, Fiat, Subaru.
Autoturisme second hand fara taxa de inmatriculare. Parcul auto TBI Leasing este in permanenta schimbare.
Viziteaza-ne pentru a profita de oferte excelente la masinile second hand recuperate din leasing.

Auto din leasing, preluare leasing, masini rulate din leasing, masini second hand

Leasing pentru auto rulate

Puteti beneficia de un autoturism rulat atat prin leasingul pentru auto rulate de la TBI Leasing, cat si prin cumpararea cu cash!

Profitati de oferta speciala! Va oferim ocazia de a alege autoturismul dorit la un pret mai mic.
Efortul financiar pentru achizitionarea in leasing financiar TBI a autoturismelor din parcul nostru este minim.

Foarte important pentru dumneavoastra: in situatia in care optati pentru un autoturism deja inmatriculat din parcul nostru, aveti avantajul ca nu mai trebuie sa achitati taxa de poluare, aceasta fiind deja achitata de noi.Florarie online