Auto recuperate din leasing

Noul VW Tiguan trece prin filtrul ABT

Noul VW Tiguan trece prin filtrul ABTNici nu a fost lansat bine È™i cel mai popular SUV compact european a ajuns în curtea celor de la ABT. NemÈ›ii nu au exagerat la capitolul imagine preferând o abordare ceva mai discretă.

ABT se numara printre putinele firme de tuning care nu pun prea mare accent pe modificarile extensive aplicate caroseriei, iar aceasta strategie este cu atat mai evidenta in cazul lui Tiguan. Grila radiatorului, spoilerele si pragurile au primit toate linii noi, dar integrarea lor placuta in linia generala nu le scoate vadit in fata. Singurele elemente care iti sugereaza ca subiectul principal este tuningul sunt jantele de mari dimensiuni vopsite in gri si prezenta celor patru terminatii ale sistemului de evacuare. 

 

Motoarele au trecut si ele prin filtrul inginerilor ABT: popularul 2.0 TDI de 140 CP produce acum 170 CP sau 195 CP in functie de varianta, iar versiunea 1.4 TSI a ajuns la 210 CP in loc de 160 CP standard. Varful de gama 2.0 TSI va produce in jur de 250 CP.

 

Sursa: www.autoexpert.ro

Auto recuperate din leasing, auto second hand, BMW, Audi, Autoturisme, Camioane, motociclete, Ford, Fiat, Subaru.
Autoturisme second hand fara taxa de inmatriculare. Parcul auto TBI Leasing este in permanenta schimbare.
Viziteaza-ne pentru a profita de oferte excelente la masinile second hand recuperate din leasing.

Auto din leasing, preluare leasing, masini rulate din leasing, masini second hand

Leasing pentru auto rulate

Puteti beneficia de un autoturism rulat atat prin leasingul pentru auto rulate de la TBI Leasing, cat si prin cumpararea cu cash!

Profitati de oferta speciala! Va oferim ocazia de a alege autoturismul dorit la un pret mai mic.
Efortul financiar pentru achizitionarea in leasing financiar TBI a autoturismelor din parcul nostru este minim.

Foarte important pentru dumneavoastra: in situatia in care optati pentru un autoturism deja inmatriculat din parcul nostru, aveti avantajul ca nu mai trebuie sa achitati taxa de poluare, aceasta fiind deja achitata de noi.Florarie online