Auto recuperate din leasing

Citroen a prezentat fotografii cu primul model din gama DS, denumit DS3, automobil care va fi dezvaluit oficial in septembrie, la Salonul Auto de la Frankfurt, si care va fi lansat pe piata romaneasca in luna aprilie a anului viitor, au declarat oficialii

Citroen a prezentat primul model din gama DS

In lunile imediat urmatoare masina va fi lansata pe principalele piete pentru Citroen, printre care Franta, Germania, Italia si Spania, urmand ca in 2010 modelul sa fie disponibil si pe alte piete. In Romania masina va fi lansata in aprilie 2010 si va fi disponibila cu doua motorizari diesel si trei pe benzina.

Un concept al modelului DS3 a fost prezentat in primul trimestru din acest an, cand Citroen a anuntat ca va lansa linia DS, care include masini distincte fata de modelele traditionale Citroen si care se diferentiaza de acestea printr-un design mai radical.

Masinile din gama DS a Citroen vor fi comercializate in paralel cu celelalte modele Citroen.

Propulsorul diesel de 1,6 litri va fi disponibil in doua variante de putere pe DS3, avand 90 Cai Putere (CP), respectiv 110 CP.

Motorul pe benzina de baza va dezvolta 95 CP dintr-o capacitate cilindrica de 1,4 litri. Celelalte doua motorizari pe benzina vor fi compuse dintr-un propulsor de 1,6 litri, disponibil in variantele de putere de 120 CP, respectiv 150 CP.

Modelul DS3 are 3,95 metri lungime, 1,71 metri latime si 1,46 metri inaltime, iar volumul portbagajului este de 285 litri, potrivit Citroen.

Sursa: Mediafax

Foto: Autoghid.ro

Auto recuperate din leasing, auto second hand, BMW, Audi, Autoturisme, Camioane, motociclete, Ford, Fiat, Subaru.
Autoturisme second hand fara taxa de inmatriculare. Parcul auto TBI Leasing este in permanenta schimbare.
Viziteaza-ne pentru a profita de oferte excelente la masinile second hand recuperate din leasing.

Auto din leasing, preluare leasing, masini rulate din leasing, masini second hand

Leasing pentru auto rulate

Puteti beneficia de un autoturism rulat atat prin leasingul pentru auto rulate de la TBI Leasing, cat si prin cumpararea cu cash!

Profitati de oferta speciala! Va oferim ocazia de a alege autoturismul dorit la un pret mai mic.
Efortul financiar pentru achizitionarea in leasing financiar TBI a autoturismelor din parcul nostru este minim.

Foarte important pentru dumneavoastra: in situatia in care optati pentru un autoturism deja inmatriculat din parcul nostru, aveti avantajul ca nu mai trebuie sa achitati taxa de poluare, aceasta fiind deja achitata de noi.Florarie online