Auto recuperate din leasing

Cota de piata a automobilelor Dacia in primele sapte luni ale anului 2009 a urcat la peste 23%, in timp ce la nivelul lunilor iunie si iulie aceasta a atins un nivel de peste 35%, potrivit statisticilor APIA si principalilor competitori din piata auto.

Dacia - una din trei masini comercializate pe piata locala asamblate la MioveniAstfel una din trei masini comercializate pe piata locala in primele sapte luni a fost asamblata de uzina Dacia la Mioveni.

753 de autovehicule in valoare totala de aproximativ 35,6 mil. euro, potrivit estimarilor ZF, luand in calcul un pret mediu de 7.500 de euro, in scadere cu 46% fata de iulie 2008.

Luna iulie a atins nivelul de varf pentru uzina de la Mioveni

La nivelul lunii iulie Dacia a atins si cel mai ridicat nivel al productiei din acest an de aproximativ 32.000 de unitati, potrivit calculelor ZF in contextul in care productia zilnica a uzinei a fost de 1.340 de masini la care s-au adaugat si cele patru zile de sambata, in care s-a lucrat in doua schimburi, fata de trei in cursul saptamanii datorita cererii de pe piata germana.

In conditiile in care cererea de pe pietele europene in cadrul programelor de tip "Rabla" se mentine la un nivel ridicat", productia Dacia se va mentine la acelasi nivel si in lunile septembrie si octombrie, a subliniat Constantin Stroe, vicepresedintele Automobile Dacia.

Auto recuperate din leasing, auto second hand, BMW, Audi, Autoturisme, Camioane, motociclete, Ford, Fiat, Subaru.
Autoturisme second hand fara taxa de inmatriculare. Parcul auto TBI Leasing este in permanenta schimbare.
Viziteaza-ne pentru a profita de oferte excelente la masinile second hand recuperate din leasing.

Auto din leasing, preluare leasing, masini rulate din leasing, masini second hand

Leasing pentru auto rulate

Puteti beneficia de un autoturism rulat atat prin leasingul pentru auto rulate de la TBI Leasing, cat si prin cumpararea cu cash!

Profitati de oferta speciala! Va oferim ocazia de a alege autoturismul dorit la un pret mai mic.
Efortul financiar pentru achizitionarea in leasing financiar TBI a autoturismelor din parcul nostru este minim.

Foarte important pentru dumneavoastra: in situatia in care optati pentru un autoturism deja inmatriculat din parcul nostru, aveti avantajul ca nu mai trebuie sa achitati taxa de poluare, aceasta fiind deja achitata de noi.Florarie online