Auto recuperate din leasing

Kia Naimo

Kia Naimo

Acest prototip de crossover compact cu motor electric combina traditia coreana si inovatia high-tech dand nastere unui design sofisticat.
Kia Naimo este un prototip prezentat la salonul auto de la Seul, un crossover cu dimensiuni compacte si propulsor electric al carui nume vine de la expresia "Ne-mo" ce inseamna "forma dreptunghiulara".

Peter Schreyer, directorul de design de la Kia Motors, descrie conceptul asa: "Naimo reprezinta echilibrul perfect intre inovatie, high-tech si traditie coreana. Design-ul a fost inspirat din puritatea si rafinamentul ce caracterizeaza arta si mestesugul acestei tari combinate cu varful tehnologiei actuale".

Designerii Kia au oferit acestei masini o amprenta "premiun", eliminand acele parti ale caroseriei ce "rup" liniile estetice: astfel Naimo nu are stergatoare traditionale ci utilizeaza un jet de aer cu presiune mare care functioneaza ca o "perie de aer" pentru curatarea parbrizului, in timp ce clasicele oglinzi laterale au fost inlocuite cu microcamere video.

Motorul electric, de tip sincron cu magneti permanenti, dezvolta o putere de 109CP si un cuplu de 280Nm. Multumita acestuia, Naimo poate ajunge la o viteza maxima de 150km/h. Bateria de 27kW pe baza de polimeri de litiu confera masinii o autonomie de 200Km pentru fiecare incarcare.
Kia a dezvoltat si un sistem de incarcare rapida de mare putere (50kW) multumita caruia bateriile lui Naimo pot fi incarcate in proportie de 80% in doar 25 de minute, in timp ce, cu un incarcator normal de 3.3kW incarcarea completa dureaza 5 ore si jumatate.

Sursa: www.stiri-auto.ro

Auto recuperate din leasing, auto second hand, BMW, Audi, Autoturisme, Camioane, motociclete, Ford, Fiat, Subaru.
Autoturisme second hand fara taxa de inmatriculare. Parcul auto TBI Leasing este in permanenta schimbare.
Viziteaza-ne pentru a profita de oferte excelente la masinile second hand recuperate din leasing.

Auto din leasing, preluare leasing, masini rulate din leasing, masini second hand

Leasing pentru auto rulate

Puteti beneficia de un autoturism rulat atat prin leasingul pentru auto rulate de la TBI Leasing, cat si prin cumpararea cu cash!

Profitati de oferta speciala! Va oferim ocazia de a alege autoturismul dorit la un pret mai mic.
Efortul financiar pentru achizitionarea in leasing financiar TBI a autoturismelor din parcul nostru este minim.

Foarte important pentru dumneavoastra: in situatia in care optati pentru un autoturism deja inmatriculat din parcul nostru, aveti avantajul ca nu mai trebuie sa achitati taxa de poluare, aceasta fiind deja achitata de noi.Florarie online