Auto recuperate din leasing

Prezentare Audi RS3

Prezentare Audi RS3In sfarsit va putem arata primele fotografii oficiale ale noului Audi RS3, cea mai sportiva versiune a hatchback-ului Audi A3.

RS3-ul este dotat cu un motor de 2,5 litri, turbo ce dezvolta o putere de 335 cai. Cutia de viteze este renumita DSG cu 7 viteze. Masina este dotata cu un asa numit "launch control" electronic ce garanteaza plecari fulgeratoare de pe loc fara patinari inutile ale rotilor. Acest sistem foarte in voga a fost introdus prima oara pe BMW M3. Rivalii acestei "super A3" sunt: ruda apropiata - Volkswagen Golf R si nervoasa Ford Focus RS.
Ca evolutie stilistica putem observa prizele de aer mult marite, garda la sol micsorata la maxim si niste superbe jenti de 19 inchi.

Livrarile Audi-ului RS3 vor incepe in aprilie-mai, exclusiv cu caroserie in 5 usi Sportback. Intentia grupului Volkswagen este sa nu suprapuna RS3 peste Volswagen Scirocco R si Golf R, ambele disponibile in versiuni cu 3 usi.

Sursa: www.stiri-auto.ro

Auto recuperate din leasing, auto second hand, BMW, Audi, Autoturisme, Camioane, motociclete, Ford, Fiat, Subaru.
Autoturisme second hand fara taxa de inmatriculare. Parcul auto TBI Leasing este in permanenta schimbare.
Viziteaza-ne pentru a profita de oferte excelente la masinile second hand recuperate din leasing.

Auto din leasing, preluare leasing, masini rulate din leasing, masini second hand

Leasing pentru auto rulate

Puteti beneficia de un autoturism rulat atat prin leasingul pentru auto rulate de la TBI Leasing, cat si prin cumpararea cu cash!

Profitati de oferta speciala! Va oferim ocazia de a alege autoturismul dorit la un pret mai mic.
Efortul financiar pentru achizitionarea in leasing financiar TBI a autoturismelor din parcul nostru este minim.

Foarte important pentru dumneavoastra: in situatia in care optati pentru un autoturism deja inmatriculat din parcul nostru, aveti avantajul ca nu mai trebuie sa achitati taxa de poluare, aceasta fiind deja achitata de noi.Florarie online