Auto recuperate din leasing

Termeni si conditii

1. Termeni generali

Termenii si conditiile de utilizare a site-ului www.TBIauto.ro (denumite in continuare "Termeni si Conditii") stabilesc care sunt conditiile in care orice persoana poate vizita ori accesa site-ul www.TBIauto.ro (denumit in continuare "Site-ul" si/sau "TBIauto.ro") ori poate utiliza in orice mod serviciile oferite prin intermediul Site-ului (denumite in continuare "Serviciile TBIauto.ro"), si are valoarea unei conventii incheiate intre TBIauto.ro, in calitatea sa de proprietar si administrator al Site-ului, si orice persoana/persoane care viziteaza ori acceseaza Site-ul sau care doreste/doresc sa utilizeze in orice mod sau utilizeaza efectiv Serviciile TBIauto.ro (denumita in continuare "Utilizator" sau, in mod colectiv, "Utilizatori").

Neacceptarea acestor Termeni si Conditii ori a oricarei prevederi din acestea atrage obligatia Utilizatorului respectiv de a inceta de indata accesarea Site-ului, iar accesarea sau vizitarea in continuare a Site-ului, a oricarei pagini din acesta si/sau utilizarea Serviciilor TBIauto.ro, precum si a oricarui component al acestora constituie o acceptare in intregime si neconditionata a Termenilor si Conditiilor si a oricarei prevederi din acestea.

2. Drepturile asupra continutului Site-ului

Continutul si elementele de grafica ale Site-ului, inclusiv dar fara a se limita la acestea, tot continutul in format text, precum si sursele tehnice ale tuturor serviciilor si facilitatilor prezente si viitoare, cu exceptia cazului cand este mentionat expres un alt proprietar, sursele paginilor dar si orice alt material, transmis sub orice forma de si catre Utilizatori (prin vizualizare directa pe site, prin newslettere etc,) apartin TBIauto.ro si partenerilor sai si reprezinta continutul Site-ului.

Continutul Site-ului, indiferent de zona in care se afla in site si indiferent de tip, poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Orice utilizare de continut de catre terte persoane in alte scopuri decat cel personal, se poate face numai cu acordul scris, expres si prealabil al TBIauto.ro. Astfel este interzisa copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal.

TBIauto.ro isi rezerva dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai sus.

Cererile de utilizare a continutului site-ului in orice scop altul decat cel personal pot fi facute la adresa TBI Leasing IFN S.A., Str. Putul lui Zamfir nr. 8-12, Sector 1, Bucuresti, cu mentiunea "Pentru echipa TBIauto.ro" sau prin oricare dintre modalitatile indicate la pagina Contact a Site-ului.

Orice persoane care expediaza in orice mod informatii ori materiale catre site isi asuma obligatia de a nu prejudicia in nici un mod drepturile de autor pe care o terta persoana le-ar putea invoca in legatura cu materialele si informatiile transmise in orice mod catre site, iar persoanele care expediaza in orice mod informatii ori materiale inteleg si accepta ca incalcarea in orice mod a acestei obligatii nu poate angaja in nici un mod raspunderea TBIauto.ro, ci numai raspunderea persoanelor respective.

Utilizatorii inteleg si accepta ca orice informatie prezenta pe Site nu este si nu poate fi considerata drept oferta de produse sau servicii in general si produse sau servicii software in special, venind din partea TBIauto.ro.

3. Nota de informare privind protectia datelor personale

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, TBIauto.ro va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de Utilizatori.

Utilizatorii inteleg si accepta ca datele personale pe care le furnizeaza sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime de catre TBIauto.ro a serviciilor pe internet, a serviciilor de furnizare bunuri si servicii, a serviciilor de reclama, marketing si publicitate si a serviciilor de statistica, precum si in scopul prelucrarii de catre TBIauto.ro a acestor date si informatii personale in vederea efectuarii de studii de piata, transmiterii de materiale promotionale specifice operatiunilor de marketing direct, realizarii de catre TBIauto.ro a operatiunilor de recrutare de personal sau orice alte activitati intreprinse de TBIauto.ro si permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobari din partea Utilizatorilor respectivi.

Fiecare Utilizator, la optiunea sa proprie, furnizeaza unele date personale ale sale pentru a-si crea un cont valabil si pentru a beneficia de Serviciile TBIauto.ro oferite de catre TBIauto.ro.

In momentul crearii contului fiecare Utilizator are posibilitatea de a opta pentru primirea de informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Site prin bifarea casutei corespunzatoare pe pagina de creare a contului.

Conform Legii nr. 677/2001, Utilizatorii beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei.

Totodata, Utilizatorii au dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale care ii privesc si sa solicite stergerea datelor. Utilizatorii inteleg si accepta ca stergerea datelor lor personale va fi urmata de stergerea contului lor din sistem si de imposibilitatea de a accesa Serviciile TBIauto.ro oferit de TBIauto.ro.

Pentru exercitarea acestor drepturi fiecare Utilizator poate face o cerere in scris in acest sens, pe care sa o trimita apoi prin posta la adresa TBI Leasing IFN S.A., Str. Putul lui Zamfir nr. 8-12, Sector 1, Bucuresti,, cu mentiunea "Pentru echipa TBIauto.ro", sau prin e-mail la adresa office@TBIauto.ro.

4. Legatura cu alte site-uri

Utilizatorii inteleg si accepta ca TBIauto.ro poate contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri de internet considerate de TBIauto.ro utile in legatura cu continutul TBIauto.ro, dar care nu se afla sub controlul sau indrumarea sa.

TBIauto.ro este absolvita de orice raspundere in ceea ce priveste continutul sau opiniile exprimate pe aceste site-uri de internet, precum si corectitudinea si exactitatea acestora, iar aceste site-uri de internet nu sunt monitorizate, controlate sau verificate in orice mod de catre TBIauto.ro. Includerea unei legaturi sau trimiteri catre alte site-uri de internet nu implica aprobarea in vreun fel a acestora de catre TBIauto.ro. In momentul in care Utilizatorii acceseaza aceste site-uri de internet, ei o fac pe riscul sau.

5. Limitarea raspunderii

TBIauto.ro nu isi asuma obligatia si nu garanteaza implicit sau expres, pentru continutul de pe Site, pentru continutul oferit de partenerii sai sau de Utilizatorii Site-ului. TBIauto.ro va face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratetea si increderea in Site si va incerca sa corecteze erorile si omisiunile cat mai repede posibil.

Utilizatorii Site-ului inteleg si accepta ca furnizarea Serviciilor TBIauto.ro poate fi afectata de anumite conditii obiective, precum si ca Serviciile TBIauto.ro sunt oferite potrivit principiului "asa cum sunt" si "asa cum sunt disponibile" iar Utilizatorii folosesc aceste servicii pe riscul sau. Utilizatorii inteleg si accepta ca TBIauto.ro este absolvita de orice raspundere in eventualitatea producerii oricarei opriri, intreruperi, ingreunari, disfunctionalitati sau erori in functionarea Site-ului, in situatia unei erori tehnice de orice fel sau oricaror erori in furnizarea Serviciilor TBIauto.ro, precum si in orice situatie in care nu ar dovedi cert ca orice erori sau probleme de natura tehnica din cele mentionate mai sus se datoreaza in mod direct si exclusiv culpei grave a TBIauto.ro.

In mod expres, Utilizatorii Site-ului inteleg si accepta ca TBIauto.ro este absolvita de orice raspundere pentru orice fel de daune directe, indirecte, minore, speciale, de importanta majora sau incidentale, incluzand dar fara a se limita insa la pierderi de profit, vad comercial sau alte pierderi intangibile, rezultate din utilizarea Serviciilor TBIauto.ro sau orice alt aspect relationat Serviciilor TBIauto.ro.

Utilizatorul este de acord sa protejeze si sa asigure pe TBIauto.ro si/sau pe operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai de si impotriva oricaror cereri, pretentii, actiuni, impuneri, pierderi, daune, costuri (incluzand, fara nici un fel de limitare, onorariile avocatilor), cheltuieli, judecati, decizii, amenzi, regularizari sau alte obligatii rezultate sau relationate cu orice alta actiune a utilizatorului in legatura cu utilizarea Serviciilor TBIauto.ro sau orice alt aspect relationat Serviciilor TBIauto.ro.

Utilizatorii Site-ului inteleg si accepta ca TBIauto.ro este absolvita de orice raspundere pentru mesajele publicitare postate pe TBIauto.ro sau prin intermediul Serviciilor TBIauto.ro, precum si pentru bunurile sau serviciile furnizate de catre autorii acestor mesaje publicitare.

Pentru caz de forta majora, TBIauto.ro si/sau operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai, este exonerata total de raspundere. Cazurile de forta majora includ, dar nu se limiteaza la, erori de functionare ale echipamentului tehnic al TBIauto.ro, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele Site-ului, erorile de operare, greva etc.

Utilizatorii sunt de acord sa protejeze si sa asigure pe TBIauto.ro si/sau pe operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai de si impotriva oricaror cereri, pretentii, actiuni, impuneri, pierderi, daune, costuri (incluzand, fara nici un fel de limitare, onorariile avocatilor), cheltuieli, judecati, decizii, amenzi, regularizari sau alte obligatii rezultate sau relationate cu orice alta actiune a Utilizatorului in legatura cu utilizarea Serviciilor TBIauto.ro sau orice alt aspect relationat Servicilor TBIauto.ro.

6. Modificarea Termenilor si Conditiilor

TBIauto.ro are dreptul de a modifica oricand si in orice mod oricare dintre prevederile din Termeni si Conditii sau Termenii si Conditiile in intregime, fara nici o notificare prealabila si fara a fi obligata sa indeplineasca vreo alta formalitate fata de Utilizatori. Orice modificare este acceptata deplin si neconditionat de catre Utilizatorii Site-ului prin simpla utilizare sau accesare a oricarei facilitati oferite de Site sau de Serviciile TBIauto.ro ori prin accesarea Site-ului, intervenite oricand dupa operarea modificarii, iar neacceptarea oricarei modificari atrage obligatia respectivului Utilizator de a inceta de indata accesarea Site-ului si/sau utilizarea in orice mod a Serviciilor TBIauto.ro.

7. Legea aplicabila. Litigii

Drepturile si obligatiile Utilizatorilor Site-ului si ale TBIauto.ro, prevazute de Termeni si Conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produc Termenii si Conditiile vor fi interpretate si guvernate in conformitate cu legea romana in vigoare. Orice litigiu nascut din sau in legatura cu Termenii si Conditiile va fi solutionat pe cale amiabila. In caz de imposibilitate de a ajunge la un acord, litigiul vor fi solutionat de catre instanta judecatoreasca romana competenta aflata in raza teritoriala a municipiului Bucuresti.

Auto recuperate din leasing, auto second hand, BMW, Audi, Autoturisme, Camioane, motociclete, Ford, Fiat, Subaru.
Autoturisme second hand fara taxa de inmatriculare. Parcul auto TBI Leasing este in permanenta schimbare.
Viziteaza-ne pentru a profita de oferte excelente la masinile second hand recuperate din leasing.

Auto din leasing, preluare leasing, masini rulate din leasing, masini second hand

Leasing pentru auto rulate

Puteti beneficia de un autoturism rulat atat prin leasingul pentru auto rulate de la TBI Leasing, cat si prin cumpararea cu cash!

Profitati de oferta speciala! Va oferim ocazia de a alege autoturismul dorit la un pret mai mic.
Efortul financiar pentru achizitionarea in leasing financiar TBI a autoturismelor din parcul nostru este minim.

Foarte important pentru dumneavoastra: in situatia in care optati pentru un autoturism deja inmatriculat din parcul nostru, aveti avantajul ca nu mai trebuie sa achitati taxa de poluare, aceasta fiind deja achitata de noi.Florarie online